Klickfingret del 3

oktober 01, 2011

Som det rycker i det. Klickfingret alltså. Jag har lovat maken att inte köpa böcker under oktober. Inga alls. Nada. Zip. Zero. Men åh, så ska det väl inte behöva vara...? Eller? Inte nu när cdon har fraktfritt på utvalda, purfärska ungdomstitlar. Eller nu när en elev tipsat om en bra zombieroman. Eller nu när min wishlist på The Book Depository är smockfull. Men om jag läser några i hyllan snabbt och lätt så borde jag väl få klicka hem nåt litet. Eller? Snälla!You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Nej köp inget nu syster. Du har ju så mycket böcker, gör din man glad : )

    SvaraRadera
  2. Joooodå! Bara en liten, liten bok kan du nog få köpa. Din man märker nog ingenting...
    (Hälsningar från de lille djävulen på vänster axel) ;)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)