onsdag 14 september 2011

Stora Tegelstenshösten 2011

Helena har nu officiellt utnämnt hösten som (redan) kommit till Stora Tegelstenshösten 2011! Fantastiskt tycker jag, då jag har både The Passage och Jonathan Strange & Mr Norrell olästa i bokhyllan. Så jag tänker definitivt vara med! Men som ni säkert vet så är alla goda ting tre... Kanhända är det en tvångstanke men är det Stora Tegelstenshösten så är det. Så nu vill jag ha era bästa tegelstenstips så att jag kan få till en fin tegelstenstrio att plöja i höst när mörkret kryper på och man vill mysa i soffan med en god (tung) bok och en kopp te (kaffe).2 kommentarer:

  1. Svärdet och spiran av Ken Follet är riktigt bra! Det är även Avalons dimmor, även om den har några år på nacken.

    SvaraRadera
  2. Det är ju två riktigt bra tegelstenar du har som ligger och väntar där redan. :)
    Jag tänkte tipsa om Dan Simmons två tegelstenar The Terror och Drood. Den första är en polarskräckis där en hel besättning blir infryst i polarisen, den andra är en paranoid viktoriansk skräckis med författaren Wilkie Collins i huvudrollen. Mycket bra och sträckläsningsframkallande läsning!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...