fredag 23 september 2011

Bye bye


Även om jag väldigt gärna hade besökt de ställen som skyltarna ovan kan leda mig till så är jag i läsandets stund på väg till London för en weekend på tu man hand med min älskade make. Precis vad vi behöver. Rå om varandra, äta och dricka gott, shoppa, strosa och bara vara! Med mig har jag Sarah Waters Främlingen i huset (eller nån ny som jag köpte igår - vi får se), era bokshoppingiLondontips och en plånbok som tyvärr är något slank efter gårdagen på Bokmässan. Men det finns väl alltid en peng över till böcker eller hur. Jag kommer inte att blogga i helgen utan ni får en full rapport på måndag kväll.

Ha det gott! Det ska jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...