fredag 2 september 2011

Bokbloggsjerka 2-5/9

Jag hänger på Annikas bokbloggsjerka den här helgen och frågan man ska svara på är:


Hur många böcker har du precis i detta nu i din att-läsa-hög och vilken/vilka är du mest sugen på att läsa just nu?

Oh my. Jag har sjukt många olästa böcker i bokhyllan men många av dom känns så tråkiga. Men de är säkert skitbra många av dem, de är bara det att de har stått där så länge att man liksom inte har lust längre. Men i min mer akuta att-läsa-hög hittar man bland annat titlar som The Magicians av Lev Grossman, Carrie Ryans De vassa tändernas skog och Graceling av Kristin Cashore. Sen har jag även en att-läsa-hög med låneböcker (kolla in min Bookshelf tour om du är nyfiken på dem). Men högst upp på att läsa listan är, förutom de jag precis påbörjat Jonathan Maberrys Rot and Ruin.

 
Häng på Bokbloggsjerkan du med vettja! Här finns all information.

8 kommentarer:

 1. Tjolahopp säger jag bara... Jag har ägnat två dagar nu åt ganska mycket vila, så första Tre på Tre-boken är redan utläst... ;P

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med hur mycket som helst i att-läsa-högen! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte så många riktigt gamla böcker olästa i bokhyllan. Mest beror det nog på att jag är så trist att jag brukar läsa dem årsvis, eller vad man ska kalla det. I år läste jag klart att som var inöpta 2009 och håller för fullt på med de som är inköpta 2010. Ibland får jag ju frångå detta, om det handlar om en serie som inte är inköpt i ordning eller om bokcirkeln väljer en bok jag inte redan har. Det negativa är ju att jag alltid ligger efter när det gäller nyheter...

  SvaraRadera
 4. Gå direkt på "Graceling" tycker jag, den gillade jag.

  SvaraRadera
 5. Känner igen det. Böcker som varit olästa för länge har förlorat sin charm lite. Vilket är dumt, många guldkorn man missar på de viset.

  Du har btw fått "The Liebster Blog Award" av mig ;)

  SvaraRadera
 6. Det är samma för mig, när böckerna legat för länge i högen lockar de inte längre. Fast egentligen tror jag att de blir dammsamlare för att de kanske inte ens från början lockade tillräckligt mycket.

  SvaraRadera
 7. Det finns verkligen hur många böcker som helst att läsa! Och det här var spännande att följa jerkan, man upptäcker nya böcker!

  SvaraRadera
 8. Spännande hög du har med titlar ganska okända för mig. Jag själv har en attläsahög som jag planerar ha klarat av innan mässan. Antar att det fylls på en del då :-)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...