tisdag 30 augusti 2011

Bookshelf Tour de luxe!


5 kommentarer:

 1. Halli, hallå! Du har bestämt fått ett Liebster Blog Award av mig. Kika in på min blogg så ska du få se! (;

  SvaraRadera
 2. ÅH så roligt att få hälsa på hos dig och hej vad roligt att få se dig :D
  Fantastisk idé! Ska se om jag i framtiden kan bjuda på en liten tour jag också...

  SvaraRadera
 3. Ha! Fan vad NÖRDIGT men KUL! Hej på dej! Raka enkla hyllor med bara böcker är absolut det snyggaste. Och Boneshaker i skåpet, lite zombier där minsann! Dessutom blev jag lite mallig nu, första videon där jag nämns på ett hörn också!

  Rolig kommnetar dessutom: "Biblioteket, som det numera kallas i folkmun" (avd. Kändis-Tess!)

  SvaraRadera
 4. Va mysigt detta gillar jag =)!
  Kul att se hur andra sorterar/ har sina böcker.

  Blir sugen på att göra ett eget inlägg men har inte nån ordentlig ordning än, har inte tillräckligt med bokhyllor.. måste köpa flera. Nu står böckerna i högar på golvet efter jag kom hem från föräldrarna och sommarlovet :P (hann köpa på mig en del under sommaren)

  Har iallafal förut gjort ett inlägg med mina gamla bokhyllor : http://schitzo-cookie.blogspot.com/2011/04/bokhyllor.html :P

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...