söndag 7 augusti 2011

Sommarläsning 2011 - slutrapport

Så, på semesterns sista dag avlägger jag härmed min slutrapport vad gäller sommarläsningen 2011.

Läst från ordinarie lista:
 • Malin Sävstam - När livet stannar
 • Om jag stannar av Gayle Forman
 • När jag lät dig gå av Gayle Forman
 • Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld
 • Alan Bennett -  Drottningen vänder blad
 • Louise Boije af Gennäs - Högre än alla himlar
 • Kapitulera omedelbart eller dö - Sanne Näsling
 Läst utöver ordinarie lista:
 • Anders Fager - Svenska kulter
 • Johanna Nilsson - Lilla Darling
 • Fyra novellixer
 • Allison Pearson - Jag tror jag älskar dig
 • Mikael Strömberg - Vätten
 • Robert Swartwood - The Dishonored Dead
 • Sarah Dessen - Mycket mer än så
 • Adam Bean - Runner´s World Best: Kom igång med löpning
 • Melina Marchetta - Jellicoe Road
 • Sarah Dessen - Mitt perfekta liv
Påbörjade:
 • Rachel Caine - Glashuset
 • Justin Cronin - The Passage

Totalt blev det 16 böcker, fyra noveller och två påbörjade. Bland annat så gjorde jag mitt första iPad-läs! Jag har varit lite besviken på mitt lästempo men jag tror att jag helt enkelt har haft semester och gjort annat än att bara ligga på sofflocket/stranden/hängmattan och läst. Plus att vi har haft ovanligt mycket att göra, två stora fester och nästan två veckor på turné. Jag läste mest de tre första veckorna av min sju veckor långa ledighet. Så fort maken gick på sin semester så gick det trögare ;-) Men jag är mycket nöjd med min sommarläsning och lovar att komma ikapp med dokumentationen under augusti månad. Eftersom datorn pajade och var oduglig i många veckor så har inte mitt El Grande Bloggmaraton gått så bra. Men det tar jag igen snart...!

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...