fredag 5 augusti 2011

I am a sucker for nice covers!

Ge mig ett snyggt bokomslag och jag dör. Omslaget gör ju verkligen boken. Även om man inte ska "judge a book by its cover" så är det för mig ofta helt avgörande. På så vis får man nån gång ibland också tag på en riktig skitbok, fast med ett underbart omslag. Penguin har kommit med sex nya omslag på sex moderna klassiker - alla inspirerade av tatueringskonsten. Om innehållet är lika frestande vet jag inte då jag inte läst alla. Men omslagen gillas. Och jag gillar speciellt de här två... Come to mama!

2 kommentarer:

  1. Jag måste erkänna att jag inte gillar de nya omslagen

    SvaraRadera
  2. Inte? Jag gillar ju verkligen old school tatueringar så de faller mig verkligen i smaken - men den är ju som baken - delad eller hur ;-)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...