torsdag 25 augusti 2011

Jävlar i helvete.

Ursäkta min franska men jag borde nog kapa mitt klickfinger. Nu blev det ännu en beställning från Bokus. Bara dagar efter att de levererat How to be a woman. Och mina senaste Adlibrisklick ligger på Posten och väntar - ska hämtas ut imorgon.

Fan.

Men klickat är klickat och det blev en Falkenlandpocket, en Sarah Waterspocket (Främlingen i huset) och Jonas Indes långnovell KKM

Fint.

3 kommentarer:

 1. Fast förbannat fina klick blev det :) Ska bli väldigt spännande att höra vad du tycker om Främlingen i huset sen som för mig är lätt en av de bästa böcker jag har läst. Varning för att läsas om du är ensam hemma dock...

  SvaraRadera
 2. Klickfingret lever sitt eget liv. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har sagt till mitt finger flera gånger att det måste sluta shoppa, men hjälper det? Nej, fullständigt olydigt finger.

  Främlingen i huset är jag lite nyfiken på också. Om det inte vore så att jag egentligen har köpstopp.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...