tisdag 7 juni 2011

I en mysig boklåda


... kombinerat med restaurang precis utanför Visby fyndade jag igår ett gäng begagnade böcker. Det var inga tokfynd precis, något dyrare än vanlig loppis men fina, välbehållna och ganska aktuella titlar. Pija Lindenbaums tre böcker om Gittan, Vem ska trösta knyttet av Tove Jansson, Lilla nollan och dom andra av Inger och Lasse Sandberg och två klassiska börja-läsa böcker av Astrid Lindgren om Emil i Lönneberga och Lotta på Bråkmakargatan. Tillägg till tjejernas födelsedagspresenter. Och till sist en bok till mamman, dvs mig själv: Spill av Sigrid Combüchen. Ett riktigt fynd för en femtiolapp. I ♥ Gotland. Nu även av litterära skäl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...