tisdag 10 maj 2011

Darling River av Sara Stridsberg

Det här var den enda boken jag inte var så förtjust i av de sju jag läste på semestern. Jag vet inte, men den fastnade inte riktigt, gjorde inget intryck. Visst känner jag ibland med Lo. Speciellt när hon föder sitt barn. Då känns det. Men det är enda gången. Jag finner den fragmentarisk och i detta fallet tycker jag inte att det lyfter med hoppen mellan scenerna i boken. Och jag stör mig lite på hennes far. Så mitt betyg blir inte mer än G-. 
Titel: Darling River
Författare: Sara Stridsberg
Språk: Svenska
Sidor: 327
Genre: Roman
Utgivningsår: 2010
Förlag: Bonnier Pocket
Format: Pocket
ISBN: 978-91-7429-146-9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...