måndag 21 mars 2011

Murakamicirkeln i P1

Som så många andra är jag också med och bokcirklar Haruki Murakamis Fågeln som vrider upp världen med Bokcirkeln i Kulturradion i P1. Jag har ju peppat den hur länge som helst nu men ska villigt erkänna att jag var lite svårstartad. Men när jag väl kom igång kunde jag inte sluta, jag fick tvinga mig själv att lägga ner den efter 149 sidor. Gillar! Jag kommer dock att få svårt att få ihop det tidsmässigt för att lyssna "live" men  ska självklart podda den ikväll om jag inte hinner.


2 kommentarer:

  1. Tipsar om "Sputnik älskling" av samma författare, otroligt bra! Tror att du skulle kunna fästa dig lika snabbt vid den. Murakami skriver helt magiskt!

    SvaraRadera
  2. Och missa inte min, Kafka på jobbet och A Fraction of the Webs konkurrerande podcast! Ni hittar den här:
    http://illusionernasblogg.blogspot.com/2011/03/podcast-premiar.html

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...