onsdag 23 mars 2011

Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer

Mia Skäringers bok med utvalda delar från hennes olika bloggar är bra. Jag dras vissa gånger med och det hugger i hjärtat när hon skriver om skilsmässor och olycka. Men jag blir också glad att läsa om starka kvinnor och dråpliga händelser. Framför allt gillar jag hur Mia avdramatiserar saker som t.ex. förlossningar som så lätt blir något som kvinnor gärna dömer andra kvinnor efter. Och speciellt imponerad blir jag av hennes sätt att hantera sin son med bokstavsproblematik - är det adhd? Minns inte nu.

I vilket fall så är det en nätt liten bok, snabbt utläst men jag tycker nog att det finns en hel del substans mellan pärmarna. En bra och närande cocktail av livets olika händelser.


Titel: Dyngkåt och hur helig som helst
Författare: Mia Skäringer
Språk: Svenska
Sidor: 168
Genre: Biografi
Utgivningsår: 2010
Förlag: Månpocket
Format: Pocket
ISBN: 978-91-7001-756-8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...