fredag 4 mars 2011

Day 20 - Favourite romance book

Romance. Som i genren? Jag var tvungen att googla för jag kunde liksom inte precisera genren romance. Men när jag läst mer här (om en bok som jag för övrigt fick hem i brevlådan förra veckan men inte läst än) så insåg jag att jag inte läst så mycket romance per se. Men en obotlig romantiker, det är jag nog. Jag älskar när man blir så där varm i kroppen av att läsa och att det pirrar till i magen. Twilight-böckerna, Queen of babble-serien, nu senast Sommaren jag blev vacker (mycket young adult märker jag nu) men även böcker som inte alltid har rosaskimrande slut som till exempel En dag och Romeo & Julia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...