fredag 25 februari 2011

I love the Science fiction bookshop!

Å himmel, jag hade kunnat gå där inne i timmar. Så mycket böcker och annat kul att titta på. Men med ett hungrigt och föga bokintresserat sällskap samt en dotter med feber så fick det bli ett halvstressat (eller faktiskt riktigt stressat) besök. Men det blev ett köp av de två första delarna i Melissa Marrs serie om människor och älvor. På engelska (jag behöver läsa nåt på engelska nu det har varit dåligt med det på sistone) och bra mycket dyrare än om jag beställt dem på nätet. Men besöket var värt det! Sen klämde jag lite på flaskorna som den True Blood-nörd jag är... Men de fick stanna i butiken.

1 kommentar:

  1. När vi är i Stockholm så ska resten av familjen alltid dit. Det har liksom blivit obligatoriskt. Först var det SW-saker som drog, men nu är det annat. Även jag, som inte är lika intresserad, kan gå rätt länge där och bläddra och kika!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...