onsdag 23 februari 2011

Era bästa Stockholmstips, please!

Åker till Stockholm imorgon och jag vill att ni tipsar mig om era bästa bokshoppingtips när det gäller Sthlm. Klädshoppingen har jag mycket bra koll på, det vill jag lova, men något sämre på bokshoppingen.

Hit me - vart ska jag shoppa? Och ge mig gärna lite skräckboktips när ni ändå håller på!

5 kommentarer:

 1. Har inga bra skräckboktips men det lovar jag att du kan få Sience fiction bokhandeln i Gamla stan, Västerlånggatan 48. Du kan också hitta barnböcker på alla möjliga och omöjliga språk på Bokspindeln vid Odenplan, Hälsingegatan 1.

  SvaraRadera
 2. Ja så klart Sciencefictionbokhandeln.

  Och English Bookshop, också i Gamla stan.

  Men kolla även nya biblioteket Plattan vid Sergels torg. Dit har jag inte ens hunnit själv ännu, men det ser så himla fint ut på alla bloggar och genom fönstren.

  SvaraRadera
 3. Absolut Hedengrens vid Stureplan! I synnerhet såhär i bokreatider när de har en massa rolig utförsäljning av sådant som inte finns någon annanstans.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Bok-skotten på Regeringsgatan 55. Jobbade i närheten av den butiken förut och var ofta där på lunchrasten. Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för alla era tips! Sciencefictionbokhandeln har jag hört talas om ska definitivt dit - har redan gjort upp en bokshoppingrutt med syrran!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...