tisdag 15 februari 2011

[day 8 – Most overrated book]

Som jag ligger efter i 30 days of books - men sjuka barn och mycket jobb kommer lätt emellan och jag kommer efter på bloggen. Men en VAB-dag som denna kanske kan ändra på det...

Dag åtta i utmaningen är den mest överskattade bok jag läst och det är en bok som jag inte ens har läst. Eller rättare sagt tre böcker. Millennium-trilogin. Alltså de är säkert jättebra och så men det känns som att det är hypen som gjort att så många läst dem. Och det faktum att de blivit film. Jag har svårt att tro att de blivit lika populära om de inte fått skjuts av dödsfall, pengabråk, filmatisering och andra saker. Men hey, jag kanske blir omvänd och överbevisad den dagen jag läser dem... För jag har faktiskt första boken stående i hyllan så det kanske är lika bra att läsa den... Som sagt, min åsikt - no hating now...

1 kommentar:

  1. Intressant, jag har med trilogin i min "30 days of books" som favoritserie och jag är glad att jag läste den första boken innan de andra delarna hade släppts. Ska bli kul att höra vad du tycker om boken om du läser den första:-)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...