onsdag 9 februari 2011

[day 4 - favourite book of your favourite series]

Och eftersom jag igår outade Harry P som, en av, mina favoritserier så ska jag alltså utse den bok i serien jag tycker bäst om. Och det blir nog rätt och slätt den sista delen. Även om jag helst inte velat att den skulle ta slut överhuvudtaget så gillar jag ändå slutet. Jag tycker att J.K. Rowling gör ett kanonjobb med att binda ihop de sju böckerna och den stegring som hon byggt upp över åren.

1 kommentar:

  1. Jag haller med, jag ville att serien bara skulle fortsatta, men slutet var otrolgit bra! Har precis haft ett marathon med HP-filmerna, bara for att friska upp minnet infor 7:2.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...