tisdag 22 februari 2011

Day 16 – Favorite female character

Jag tycker jättemycket om Lennie i Himlen börjar här och Isabel i Sommaren jag blev vacker. Två tjejer i gränslandet mellan barn och vuxen. Mycket kärlek och känslor! Lou Bertignac i No och jag som jag precis läst ut är också en favorit. Så allt igenom god och omtänksam. Kanske lite för mycket så att det snuddar vid dumhet. Men det är ändå fantastiskt att man kan lägga så mycket fokus på andra, vi kan nog alla lära oss ett och annat av Lou.

1 kommentar:

  1. Visst är smaken som baken, helt sant. Det var tur att jag visste det innan ändå, annars hade jag tyckt den var usel. Om jag fick skriva om slutet på den så skulle de levt lyckliga men barnlösa, ja förutom Jas då. Jag menar, give them a break nångång. Fast helt klart kan ju livet vara jävligt mot vissa. Tyckte ändå om formen han skrev på. Att utgå från en viss dag på året. Kram

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...