Amazing libraries around the world

februari 22, 2011

Halmstad Stadsbibliotek som jag besöker någon gång i veckan är med på en fotolista över femton  "Amazing libraries around the world". På tionde plats hittar vi Halmstad Stadsbibliotek. Superkul tycker jag. Och det är verkligen en fantastisk byggnad. Ibland åker jag dit och sätter mig och jobbar istället för på skolan. Då får man verkligen lugn och ro och lite "ledigt" från elever som springer fram och tillbaka ;-)


Foto: ET Photo

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)