[trilogiutmaningen är igång]

december 28, 2010

Men jag har inte skaffat mig böckerna än... Jag har ju valt Hungerspelstrilogin av Suzanne Collins. Ska genast kolla om de finns inne på bibblan. Borde verkligen inte köpa fler böcker nu. Är du också sugen på att vara med i utmaningen så kika in hos Bokmärkt!

Update 23:12
Det verkar som om del 1 finns inne så imorgon tar jag tjejerna och besöker bibblan!

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Den är snabbläst och väldigt väldigt bra. Bra val!!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)