fredag 31 december 2010

[pocketnytt i hyllan]

När jag födelsedagsvallade maken i stan igår var det mest jag som fick presenter fast det var han som fyllde år. Vi fyndade inredning på Lagerhaus där de också reade alla pocket till halva priset. De flesta titlar som fanns kvar hade jag redan men jag valde Katerina Janouch "Dotter önskas" och Jessica Anderssons "När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var". På Bokia däremot, till ett hutlöst ordinarie pocketpris (man är ju van att beställa på internet...), fick jag tag på "Hungerspelen" av Suzanne Collins. Det är första boken jag ska läsa i trilogiutmaningen. Och jag som inte skulle köpa fler böcker nu...

2 kommentarer:

  1. Det är svårt att låta bli när det till och med är halva priset!

    Roligt att du skaffat första boken till trilogiutmaningen. Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Hey, know About Kathryn Hahn biography? Visit Our page or Secrets Of Kathryn Hahn! Do You Know?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...