fredag 10 december 2010

[nytt i bokhyllan]

Har gått lite bananas på bokinköpen på sistone, har upptäckt hur bra det är att fynda även böcker på Tradera. Blev sugen på att läsa Erica Jong och på Tradera hittade jag Rädd att flyga och Fanny. På cdon fann jag tillslut Stephanie Meyers Twilightserie i limited White cover-edition. Snyggare omslag får man leta efter. Och de blodröda sidkanterna är pricken över i:et! Från Adlibris och Bokus klickade jag hem Mark Billinghams Begravd och Dödsbud. Och lite chiclit på det: Elsas Värld av Sofi Fahrman och Size 12 is not fat av Meg Cabot. Sen ska vi inte tala om den sen innan stora högen olästa böcker. Ser ut som om det blir ett härligt jullov på läsfronten...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...