söndag 13 juli 2014

TRE på TRE - anmälningar so far ...

11 anmälda and counting ...

Läs mer om utmaningen här!

Medverkande:
Pocketlover - 3x Virginia Woolf: Mrs Dalloway, Orlando, The Waves OCH ...
Monika - 3x Denise Mina: Död i Garnethill, Exil, Den sista utvägen
How hollow heart and full - 3x sakprosa: Is That a Fish in Your Ear? The Amazing Adventure of Translation (Davis Bello), Fishing in Utopia: Sweden and the Future that Disappeared (Andrew Brown),Living, Thinking, Looking (Siri Hustvedt)
Lisbeth/The content reader - 3x Om Hemingway: Ernest Hemingway, A Life (Carlos Baker), Hemingway, the Paris Years (Michael Reynolds), The Hemingway Women (Bernice Kert)
Lena - 3x Per Anders Fogelström: Barn av sin stad, Minns du den stad, I en förvandlad stad
Fia Filur - 3x Rachel Vincents Shifter-serie.
Mitt bokliga liv - 3x Kristin Cashore: Tankeläsaren, Monstrets dotter, Hemligheternas rike
Alekzandra - 3x Nordstedtsklassiker: Orlando (Virginia Woolf), Upp till ytan (Margaret Atwood), Easter Parade (Richard Yates)
Freja - 3x systrarna Brontë: Jane Eyre, Agnes Gray, Svindlande höjder
C.R.M. Nilsson  - 3x David Levithan: En bit av mig fattas, Naomi & Elys kyssförbudlista, Dash & Lilys utmaningsbok
Anna - 3x fantasy av Melina Marchetta: Finnikin of the Rock, Froi of the Exiles, Quintana of Charyn


Ni som har anmält intresse men inte finns med på listan - jag skriver in er när ni bestämt vad ni ska läsa ;-)

14 kommentarer:

 1. Jag är gärna med, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för tema än. :) När är sista dagen att säga till om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag inte är för sent ute! Tänkte i så fall vara med och läsa 3 x böcker av svenska författare. :)

   Radera
 2. Självklart måste jag vara med i år också! Min trio blir 3 X Jan Mårtenson http://boklysten.blogspot.se/2014/07/tre-pa-tre-2014.html

  SvaraRadera
 3. Jag har beslutat att det blir 3 × Gilla böcker (förlaget). Dock vågar jag inte namnge tre titlar/författare då jag ibland har svårt att få tag på böcker på långt tag från bibblan (där jag planerar att låna). Måste jag ange tre verk mer specifikt?!

  SvaraRadera
 4. Jag vill läsa/kommer att läsa 3 × Gilla böcker (som i förlaget). Måste titel + författare anges? Anledningen till att jag undrar är att jag kommer låna böckerna från bibblan så som det är tänkt men de har ibland vissa titlar på vift lite för länge... ;p (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta mina två kommentarer men Internet meddelade att första aldrig kom fram. Vilket jag ser nu att den visst gjorde! (;

   Radera
 5. Jag anmäler mig nu, och tänker läsa en tegelsten/hyllvärmare i form av en samlingsvolym med tre böcker om Mr Ripley av Patricia Highsmith. Den innehåller: En man med många talanger, En man utan samvete och En man med onda avsikter, alla med rubriken Mr Ripley. Kul utmaning :)

  SvaraRadera
 6. Var för första gången med förra året på tre-på-tre och hänger gärna på igen!

  Jag tänkte läsa 3 x böcker av författare på min Boktolva 2014 (du får gärna korta ner det till 3 x Boktolvan 2014 eller något sånt). Inlägget kommer upp imorgon på min blogg :)

  SvaraRadera
 7. Okej, då tar jag mig an tre svenska klassiker! Jag tänker mig att det blir Emelie Flygare-Carlén "Rosen på tistelön", Harry Martinsson "Nässlorna blomma" samt Victoria Benedictsson "Efterskörd". Med ett bonustema eftersom alla titlarna har med växter att göra!

  SvaraRadera
 8. Jag ska läsa Elsie Johanssons trilogin om TåPelles Nancy oxå, Glasfåglarna, Mosippan och Nancy. De två sista står i min att läsa hylla, så jag tänker låna den första och vara med i tre på tre med de här!

  SvaraRadera
 9. Känner mig heltaggad och har svårt att bestämma mig, så varför inte köra en trippeltrio tänker jag? 3*deckarförfattare jag är nyfiken på (Maria Lang - Mördaren ljuger inte ensam, Fred Vargas - Okänd kontinent och Mehmet Murat Somers - Profetmorden); 3*non-fiction eller sakprosa (Johan Egerkrans - Nordiska väsen, Lasse Berg - Skymningssång i Kalahari och Bea Uusman - Expeditionen) och slutligen kan jag inte låta bli att följa Annas exempel och ta 3*fantasy av Marchetta (Finnikin of the Rock, Froi of the Exiles, Quintana of Charyn). Sådärja, det lär väl hålla mig sysselsatt ett tag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske behöver(?) en länk kom jag på:
   http://mshisingen.blogspot.com/2014/07/tre-pa-tre-trippel.html

   Radera
 10. Nu har jag bestämt mig två äldre böcker från bokhyllan och en ny i pocket.
  Kategori- biografi, fångenskap
  Glöm att du har en dotter Sandra Gregory
  Även tystnaden har ett slut Ingrid Betancourt
  438 dagar Johan Persson,Martin Schibbye

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...