Semester semester semester!

juli 29, 2014

Det har tagit mig gott och väl en vecka att läsa Fangirl av Rainbow Rowell. Men så har jag ju verkligen haft semester också! Men ibland kan lite lästid, inget skrivtid och ingen blogglust göra under för familjelivet. Så den här veckan blir nog också likadan. Sen hoppas jag på en slutspurt på hemmaplan nästa vecka igen. 11/8 är det dags att börja jobba igen och jag hoppas på att nå mitt sommarläsningsmål på 20 böcker tills dess.

Ha en fortsatt härlig sommar hörrni!

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Njut av de semesterdagar som återstår! Jag börjar på måndag (4 aug) och hade utan problem kunnat vara ledig både en och två och tre veckor till! :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)