måndag 19 maj 2014

Tävla om Stoner-kit!En av de bästa böckerna jag läst hittills i år är Stoner av John Williams. Du kan läsa min recension här men jag kan avslöja att jag verkligen tokgillade! Nu har två av er läsare chansen att vinna ett kit bestående av boken Stoner + en tote bag med det snygga och stilrena bokomslaget på. Tack till Natur & Kultur för det!

För att ha chansen att vinna ett av dessa två kit ska du gå tillväga på följande sätt:

1. Ta en bild, med eller utan boken, där du på något sätt tolkar den (titel eller innehåll), visar hur mycket du vill läsa den, att du eventuellt kanske kommer att försmäkta om du inte får lägga vantarna på ett exemplar etc etc. Mest kreativa bild vinner!*
2. Lägg upp bilden på instagram eller twitter och märk med hashtaggarna #viärallastoner OCH #pocketloverse (båda måste finnas med).
3. Om du vill försäkra dig om att ditt bidrag kommit fram kan du även lämna en kommentar här. Tänk på att jag inte kan se din bild om du har privat konto på instagram/twitter. Vill du så kan du adda mig (@tessdahl på IG och @pocketlover_se på twitter).

Klart som korvspad och superlätt att varar med ju :-)


Tävlingen är öppen till midnatt den 28/5 och den 29/5 presenteras vinnarna här på bloggen.**

Lycka till! Ni vill inte missa den här!*Enväldig domare är moi! Beslut kan alltså inte överklagas.
**Jag tar mig friheten att publicera vinnarnas bilder och namn/alias på pocketlover.se den 29/5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...