måndag 21 april 2014

Post-semester boksmälla ...

Jag har haft en helt underbart fantastisk vecka i Turkiet! Massor av sol och lite bad (jepps är lite krukig av mig), god mat och dryck (all inclusive - yay!) och mycket läsning. Bra läsning!

Jag plockade i sista sekund ur Island of lost girls och Through the ever night pga nervös för väskans vikt, samt att jag tänkte att jag hinner nog bara med fyra ändå. Plus att jag i handbagaget hade Trollkarlen från övärlden som var påbörjad. Men ganska snart insåg jag att jag verkligen hade behövt de där två böckerna också. Det fick helt enkelt bli ett besök på hotellets bibblo. Som faktisk var välfyllt med många bra titlar. PÅ TYSKA! Men jag hittade ändå två fina titlar: The Gift av Cecelia Ahren (som står oläst på svenska i bokhyllan här hemma) och Norrlands svårmod av Therése Söderlind.Så de lästa blev alltså: 
Prodigy av Marie Lu - Fortsättning på Legend. Gillas massor!
Jag, En av David Levithan - Åh åh åh så bra!
Looking for Alaska av John Green - Men herrejisses läser jag bara tokbra böcker på den här semestern eller?!
Spår av Lena Sundström - Aktuell bokcirkelbok och ett riktigt bra läs. 
Trollkarlen från övärlden av Ursula K. Le Guin - Bra, men jag hade nog hoppats på mer.
The Gift av Cecelia Ahern - Så tänkvärd och välskriven. Första gången jag läste Ahern men det var absolut inte sista.
Norrlands svårmod av Therése Söderlind - Jag gillade verkligen den här, speciellt berättartekniken. 

Reccar på böckerna kommer vad det lider!

Sju böcker på en vecka. Mitt läsflyt har verkligen fått sig en skjuts och mitt stora problem är bara vad jag ska läsa härnäst. Jag vill inget hellre än att gå in i mitt bibliotek och botanisera men just nu känns det som om luften gått ur. Men med en dag kvar på påsklovet måste jag ju hinna med lite läsning, inte sant?

3 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...