söndag 19 januari 2014

Nytt år, samma gamla veva...

Ja ni vet. Läser, läser, läser. Jobbet drar igång. Läser lite mindre men har absolut INGEN tid eller lust att skriva. Så fort jag sätter mig vid datorn - INGET. Min glädje de senaste veckorna har varit den underbara suger-till-i-magtrakten-boken Francesca av minst lika underbara Melina Marchetta och bokpodden Bokpalt som får mig att skratta högt, väcker min läslust och får mig att bli lite kär. 

Nu kämpar jag på med mina hyllvärmare... Tror dessvärre inte att jag kommer ro hem det. Och igår började jag på The Terror som verkar lovande. Så ligger landet.

3 kommentarer:

  1. Jag ligger i fas än så länge med mina hyllvärmare, men jag har insett att det är ganska många populärvetenskapliga böcker som ligger där och gror, jag vet inte hur många sådana jag mäktar med på ett år...

    SvaraRadera
  2. Åh, visst är den alldeles fantastisk Saving Francesca!

    SvaraRadera
  3. Ja, Fransesca är bra! Apropå den så har adlibris.se gjort något skitkonstigt på vår blogg. Det verkar som att när böckerna inte längre är köpbara byter de ut bilden. Kolla här: http://sunbib.blogg.se/

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...