torsdag 2 januari 2014

Hyllvärmaråret 2014 - januari

Det är bara att ta tag i det om jag ska ta mig igenom den här utmaningen. Det var ju som sagt det här med att beta av hyllvärmarna. Jag ska läsa minst en av tre utvalda hyllvärmare varje månad. Boken får max 100 sidor, gillar jag den inte då ska den ges bort till någon som kan ha glädje av den. De böcker som är utvalda för januari är 

Jag gillar verkligen Parks och har läst de allra flesta utav hennes böcker. Jag påbörjade den här en gång men kom typ inte förbi första kapitlet. Den får en chans till...

Jag var en av de få som verkligen gillade Color of Magic när vi läste den på lärarutbildningens engelska litteraturkurs (år 2003). Det som gör mig tveksam på den här är två saker: 1. CoM var lite lite segläst och jag är rädd för att det ska bli samma här och 2. Jag behöver kanske läsa om ettan först. Eller vad tror ni?

Filmen är bra... men är boken bättre? Ganska tjock också...5 kommentarer:

 1. Det där med 100 sidor ska jag tänka på i min hyllvärmare 2014 också :)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst de tidigare Pratchettböckerna men i alla fall senare i serien så funkar de flesta bra som fristående böcker så kör på! :)

  SvaraRadera
 3. Det där med 100 sidor borde jag oxå köra med... Men många många många verkar ha hyllvärmar år :)

  SvaraRadera
 4. Jag kör varannan hyllvärmare i år, få se hur det går...

  SvaraRadera
 5. i like your post you are good keep updating us thanks...
  Crime Patrol
  Kundali Bhagya


  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...