tisdag 28 januari 2014

Dag 03 – Din favoritserie

Den här är knepig. Jag kan banne mig inte välja ut en så det får bli några favoriter: serien om Benny Imura av Jonathan Maberry, Under the never sky-serien av Veronica Rossi, TATUH-serien av Jonas Gardell, Gone-serien av Michael Grant, Hungerspelstrilogin, Delirium-trilogin, självklart Harry Potter och Twilight.

Benny Imura by Jonathan Maberry

Under the Never Sky by Veronica Rossi


Gone by Michael Grant


Delirium by Lauren OliverThe Hunger Games by Suzanne Collins


Harry Potter by J.K. Rowling


Twilight by Stephenie Meyer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...