fredag 23 augusti 2013

Ofrivillig frånvaro...

Jag har inte kikat in här på alldeles för länge. Det finns goda skäl till detta. Tyvärr.

Nummer 1: Semestern tog slut och jobbet tog över. Jag. Är. Helt. Slut.
Nummer 2: Jag har skaffat mig ett extra jobb som tar extra mycket tid precis så här i början (jag ska börja sälja barnkläder för POMPdeLUX - ska bli riktigt roligt!)
Nummer 3: varken tid eller lust för läsning/blogg finns. 

Det blev nog väldigt mycket fokus på läsningen i somras och jag hade ett rejält flow. Nu har jag knappt sett åt en skönlitterär bok på ett par veckor. Jag är inte ens hundra peppad inför bokmässan (och då är det illa...). Det känns som om det kommer vara så här ett tag till. Jag kommer att låta månadens förlag ta semester under september också för att minska min egen press på mig själv. Jag har dock ett gäng recensioner på gång och de kommer komma upp de närmsta veckorna. Sen får vi inte glömma tre på tre utmaningen som drar igång på söndag - 66 deltagare and counting!!! Ska bli superkul att köra igång den!

Så, kära och högt älskade bloggläsare. Försvinn inte är ni snälla - jag kommer snart tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...