lördag 8 juni 2013

Sommarläsning 2013

Okej här kommer listan på de böcker jag plockat ut till sommarens läsning. Precis som alla andra bokbloggare älskar jag listor och det här är inget undantag. Sommarläsningspeppen är igång och startskottet går på fredag nästa vecka. Oh sweet eight weeks of vacation! Det här är alltså böckerna jag vill läsa i sommar (en ambitiös lista jag vet...):Under the Never Sky - Veronica Rossi
Through the Ever Night - Veronica Rossi
Looking for Alaska - John Green
Tell the Wolves I'm home - Carol Rifka Brunt
Dust & Decay - Jonathan Maberry
Vi är inte sådana som i slutet får varandra - Katarina Sandberg
När skruven dras åt - Henry James
Järnprinsessan - Julie Kagawa
Parfymen - Patrick Süskind
Beautiful Creatures - Garcia/Stohl
The Farm - Emily McKay
Persikosommar - Jodi Lynn Anderson
Och sedan kom hösten - Jodi Lynn Anderson
Ett år senare - Jodi Lynn Anderson
Kärleken är starkare än döden - Malin Sävstam
Betvingade - Simona Ahrnstedt
Delirium - Lauren Oliver
Forgive My Fins - Tera Lynn Childs
Tigrar i rött väder - Liza Klaussmann
För dig blottad - Sylvia Day
Åttio dagar röd - Vina Jackson

Plus (ej med på bild):
Splintered - A.G. Howard
Blå koral - Louise Boije af Gennäs
Eld - Strandberg/Bergmark Elfgren
En man som heter Ove - Fredrik Backman
The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald


Vad ska du läsa i sommar?

6 kommentarer:

 1. Oj, det var en ambitiös lista! Själv är jag rätt nöjd om jag kommer igenom hela Game of thrones plus ett par böcker till. Den tredje delen i TATUH (Gardell), Den sista kejsarinnan (Anchee Min) och Inferno (Dan Brown) ligger högst på läslistan just nu.

  SvaraRadera
 2. Oj, jag har inte lyckats välja än. Så fort jag tror att jag vet på ett ungefär vad jag ska läsa i sommar dimper det ner nya böcker i brevlådan och så får jag börja om.

  SvaraRadera
 3. Verkligen en ambitiös lista! Jag satsar på att läsa det jag känner för men helst ska de komma från högen av olästa böcker som jag har här hemma. Kan ju hända att det blir någon vända till biblioteket också ... :)

  SvaraRadera
 4. En man som heter Ove är helt klart den bästa boken jag läst

  SvaraRadera
 5. Vilken lista med trevlig läsning. Jag ska nog försöka få tag i Fredriks bok verkar bra:)
  Annars läser jag just nu Tusenskrönor av Kristina Ohlsson
  Annars har jag inte bestämt sommar läsningen har många böcker som jag vill läsa :)
  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Miniromanen Operation Ikaros kommer ut som en följetång nu under sommaren 2013. Du kan läsa på plattan, mobilen, eller datorn - välj själv. Det är helt gratis. Min gåva till dig.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...