fredag 14 juni 2013

Äntligen semester!

Åtta (8) veckors semester har jag att se fram emot! Läsa, skriva, umgås... Härligt som bara den. Men först en helg fylld med kalas x3 och mina fina töser fyller 6 och 4 år. Fantastiskt! Återkommer med mina skrivarplaner på måndag när all tårta är uppäten. Ha en go helg!

3 kommentarer:

 1. Härligt! Här har vi semester fram till vecka 32 när vi mjukstartar lite innan skolan kommer igång.

  SvaraRadera
 2. Själv har jag fyra veckor kvar att jobba innan jag får semester.. Längtar som bara den!

  SvaraRadera
 3. Jag har taggat dig! (igen, tror jag? haha)
  http://www.saganomsagorna.se/2013/06/sommarlasning.html

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...