tisdag 19 mars 2013

Bokmässepepp! Redan? Jajamen!

Enligt Bokbabbel är det 191 dagar kvar till årets bokhappening. Hon har bokat resa och hotell och det har jag med. Eller, jag bokade mitt boende redan i höstas för att slippa att byta boende nästan varje natt som jag gjorde förra året. Tre hotell på fyra nätter! Nu blir  det ett och samma vandrarhem, enkelrum i tre nätter med delat badrum. Nära mässan och city. Blir kanon ju! Jag har också nyss lagt in förfrågan om ledighet här på jobbet. Tåg går inte att boka än men det brukar inte vara några problem. Tjoohoo! 


2 kommentarer:

  1. Jag måste få fråga en sak som inte har med inlägget att göra. Hur har du lyckats få två olika widgets med kategorier? En som heter författare och en som heter Etiketter

    SvaraRadera
  2. Smart att boka rum så tidigt!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...