fredag 1 februari 2013

Månadens förlag februari: Harlequin

Månadens förlag i februari är


De släppte nyss de tre första delarna i The Original Sinners-serien som ni bara måste läsa! För övrigt har jag inte mycket erfarenhet av Harlequin så det ska bli mig ett nöje att stifta närmre bekantskap med dem under månaden som kommer!

2 kommentarer:

  1. Har försökt läsa Harlequinböcker flera gånger, men nej...än så länge ingen som tilltalat mig. Har alltid avbrutit läsningen och känt mig irriterad över alla stereotyper...

    SvaraRadera
  2. Jag älskade också The Original Sinners...längtar fruktansvärt tills fjärde kommer i augusti (på engelska dock). Men jag frågade förlaget när fotsättningen kommer på svenska och de hoppas till höst/vinter. Woho!

    Jag prenumererar på en serie hos Harlequin som heter Paranormal Romance (eller Nocturne) serien. Den är hur bra som helst. Harlequin är ett coolt förlag! :D

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...