måndag 7 januari 2013

Sista lovdagen...

I helgen som gick var jag och familjen i Stockholm då min systerson skulle döpas. Det blev inte mycket tid till annat men jag slank in en snabbis på Akademibokhandeln i Täby centrum och pillade på lite böcker. Ett köp blev det (berättar mer senare) men jag stod och pillade länge och väl på den här, Zombie av J.R. Angelella. Den lockar och kanske blir det ett klick från The Book Depository... Är det någon som har läst?


I morgon börjar allvaret igen. Två studiedagar och sen kommer eleverna på torsdag. Idag har vi mini-inskolning för lilltjejen på ny förskola. Hon och hennes kompisar har varit och hälsat på där nästan varje dag under december och storasyrran går ju där också så det blev en kortare inskolningsdag idag och vanligt schema fr.o.m. imorgon. Jag har haft lite egentid och storhandlat, lämnat blod, läst och jobbat lite. Snart ska jag hämta hem tjejerna och ikväll blir det förhoppningsvis en stunds bloggande. Då kommer rec på Prinsen och jag kommer presentera vinnaren av Tre på tre-utlottningen (som jag slarvat något så enormt med och ännu inte presenterat. Hur svårt kan det vara liksom...)

Hörs senare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...