tisdag 15 januari 2013

Prinsen av Tiffany Reisz

Here we go. Jag trodde att Prinsen var sista boken i "trilogin" om The Original Sinners. Jag har tipsat hit och dit om böckerna som är en del av en trilogi.

Känn. Dig. Ägd.

Eller snarare...

Ding ding ding - we have a winner!

För det kommer mera. Fler böcker! Det är ingen trilogi, det är en serie. Jag tackar min lyckliga stjärna för detta eftersom jag höll på att smälla av i slutet av Prinsen. Men vi tar det från början, eller hur. Och eftersom jag inte vill spoila för någon så rekommenderar jag dig som inte läst böckerna att sluta läsa här. Och du som är nyfiken i en strut - fortsätt för all del!


Titel: Prinsen
Originaltitel: The Prince - The Original Sinners #3
Författare: Tiffany Reisz
Språk: Svenska
Originalspråk: Engelska
Sidor: 398
Genre: Roman, Erotica
Utgivningsår: 2012
Förlag: Harlequin (recex)
Format: Storpocket
ISBN: 978-91-640-7441-6Som ni kanske kommer ihåg så valde Nora att lämna Søren för Wesley i slutet av bok 2. Nu är de tillsammans i "hans" värld och Nora försöker göra allt för att smälta in i hans värld. Det går väl inte helt lätt. Wesleys pappa vet av någon anledning vem hon är och behandlar henne som skit och "den hora hon är" som han så fint uttrycker det. Sen var det ju den där petitessen att Wes var oskuld när de skildes åt förra gången. Frågan är bara om han fortfarande är det eller ej...

Samtidigt utreder Kingsley och Søren ett par hot och de återvänder till St. Ignatius för att se om de kan finna några svar där. Kingsley trånar mer än någonsin efter Søren och gör alltför att han ska glömma Nora. Søren, ja han är lika återhållsam med sina känslor som vanligt. Men så händer något som gör att till och med han har svårt att hålla känslorna i shack.

Den här tredje delen tycker jag är den absolut bästa hittills. Det är så mycket mer än ytterligare en erotisk roman. Och det ska Reisz ha massor med cred för. Jag kan tycka att det ofta (okej iaf av de erotiska noveller jag har läst, jag kallar mig definitivt inte för expert) är så att sexet tar överhand och det är oerhört enerverande. Men inte här. Den är fin. Nora och Wesley är fina och jag vill att de ska fortsätta vara det. För alltid. Och även om Søren växer på mig så är han fortfarande långt ifrån min favorit. Och Kingsley, åh Kingsley. Han känns så ensam och olycklig och ledsen och... ensam. Jag vill bara trösta honom och be honom glömma prästen och skapa sig ett eget, nytt liv där han kan vara riktigt och äkta lycklig. Men den som lever får se.

I vilket fall som helst så är jag glad att det kommer fler, eller iallafall en bok till och det ser jag fram emot. Mycket! Håll också utkik här på bloggen för Harlequin kommer att vara Månadens förlag under februari månad.

2 kommentarer:

 1. Såg detta på Facebook just nupå tiffany Reisz sida. Fjärde boken heter The Mistress. Men den kommer inte släppas förrän augusti! Sen dröjer det några ett x antal månader till innan den blivit översatt till svenska.

  THE MISTRESS won't be released until AUGUST 2013

  The Mistress is coming! Well, she’s coming August 2013. Maybe sooner, maybe later. But that’s the likely release month.
  Before anyone freaks out about how far that is from now, just remember this is only a book in a series, it’s not a heart transplant we’re waiting on here so let’s have a little perspective.
  If anything changes, I’ll post it on the blog.
  Until then, happy reading other things!

  Tiffany!

  SvaraRadera
 2. Hej! Har bara läst hennes novell: Sju dagar sju nätter, men är intresserad av att läsa mer. Min kommentar är egentligen mer en fråga. Hennes älskare är en katolsk präst och att blanda religion och erotika är inte min grej. Undrar därför om hennes böcker och särskilt Ängeln har många religiösa inslag? Med vänlig hälsning Kristina

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...