fredag 11 januari 2013

Lite om ditt och datt och en Goodreads-fråga

Ok. Jobbet har dragit igång igen. Två studiedagar och två dagar med elever och jag är helt slut. Men det brukar gå rätt snabbt att komma in i rutinerna igen. Jag har kommit igång med träningen (yay!) och varit på en fantastisk jazzvarietékonsert med Gunhild Carling och Carling Big Band. Kommer turnén till din stad får du för allt i världen inte missa den. Entertainment deluxe! 

Jag har en fråga till er som har en reading challenge på gång på Goodreads. Om ni har widgeten på er blogg, uppdateras den då? Min står fortfarande på en läst bok när det i själva är tre... Nu lade jag in den på nytt och då funkar det - det ska man väl inte behöva göra varje gång? Blir lite smått tokig på sånt. 

Och i den långa väntan på Gardells tvåa som ska vara på väg hem låg det idag två paket i brevlådan. Gilla Böcker har skickat Jag biter i apelsiner av Annakarin Thorburn - tack! Den ser jag fram emot. Och från adlibris kom Shattered hourglass (J.L. Bourne), Gone Girl (Gillian Flynn) och Skeppet (Stefan Maní). Kul med lite nytt i hyllan!


10 kommentarer:

 1. Min brukar det ta en tio minuter innan den uppdateras på bloggen. Men annars har jag inte haft några problem med den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min hade inte uppdaterats alls sedan jag skapade den...

   Radera
 2. Skeppet var jag nära att beställa nyligen, men efter mycket om och men blev det en annan. Men den ska läsas någon gång! :)

  SvaraRadera
 3. Ibland får man uppdatera läsdatumet på goodreads eller klicka på widgeten för att den skall uppdateras. Det brukar funka när min har låst sig. Men oftast funkar det som det ska, kan ta några minuter dock..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har prövat allt. Nu lade jag in widgeten på nytt får se om det funkar...

   Radera
 4. Jag fick göra precis som Marie, klicka lite extra för att få det korrekt. Men förra året så nollställdes min challenge mitt i sommaren och då orkade jag inte pilla mer utan tog bort widgeten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så surt... mitt i utmaningen å allt :-(

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...