torsdag 27 december 2012

Hårda klappar från mig till mig

Vi vuxna i vår familj ger inte så många julklappar till varandra, det är främst barnen som är i fokus. Och speciellt för i år bestämde maken och jag att vi inte skulle ge varandra något alls pga semesterresa i februari (wihoo!). Således gav jag mig själv nyss ett par hårda klappar i efterjulklapp - because I'm worth it! Dessa klickades hem från adlibris:
Klicka på bilderna för mer info...

2 kommentarer:

  1. Skeppet stirrade jag länge på när jag slängde iväg en beställning till cdon nyss, men efter mycket om och men fick den vänta lite till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den verkar bra och lite sådär creepy...

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...