torsdag 4 oktober 2012

Nej men hej på er! Och en poll!

Nu är jag tillbaka efter boksmälla de luxe. Jag har läst sedan mässan och tog antagligen igen den lästid som försvann under de intensiva dagarna i Göteborg. Men jag har orkat ungefär inget annat än det, jobbet och familjen. Men nu kom lusten till mig igen. Jag har ju massor att berätta om mina bokmässe-äventyr, alla nya böcker jag köpt och fått, alla fina människor jag mött, allt annat jag inte bloggat och sen en hel del recensioner också. Och bilder ska ni få också. Och jag ska svara på alla er kommentarer - promise!

Meeeeeen, först vill jag ha er hjälp. Jag kan inte riktigt bestämma mig för nästa läs. Hjälp mig genom att rösta längst ner i inlägget. De här är de jag väljer mellan:

Bok 1
Feberflickan av Elisabeth Östnäs

Bok 2
Kvinnorna i sjön av Lars Rambe

Bok 3
Chanslös av Gail Carriger

Bok 4
Midnattsgränden av Rachel Caine

Rösta gärna här!

My next read is...
 
 
 
 
  
pollcode.com free polls 

2 kommentarer:

  1. Tycker du ska välja Kvinnorna i sjön! Har precis läst den och den var både läskig och välskriven!
    :-D

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...