tisdag 18 september 2012

Vinn ett 4-dagars seminariekort till Bokmässan!Nu kan just Du vinna bästa priset ever - 
ett fyradagars seminariekort till årets Bokmässa!*

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägget där du motiverar varför just du ska vinna priset. Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig. Detta ska du göra senast kl 18 på lördag den 22/9. Vinnaren presenteras under söndagen.

Lycka till!


*Kortet kan överlämnas på plats i Göteborg (att föredra) eller postas senast måndagen den 24/9 så att den hinner fram innan mässan. Jag tar inget ansvar för eventuellt slarv hos Posten. Det vill säga att jag inte tar på mig något ekonomiskt ansvar om vinsten inte skulle komma fram till vinnaren och ersätter alltså inte biljett som av någon anledning inte kommit fram. Har vinnaren inte kontaktat mig med postadress kl 18.00 den 23/9 kommer en ny vinnare att utses.

5 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vinna ett seminariekort på mässan eftersom jag arbetar som svensklärare på en liten skola med en budget som inte tillåter den typen av utlägg. Jag älskar verkligen läsning och böcker, och ser det som min främsta uppgift som lärare att få ungdomar att börja läsa.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle tycka det var fabulöst att vinna ett seminariekort. Jag läser sista året på bibliotekshögskolan i Borås och har ju därför alla anledningar i världen att vilja gå. Men för att korta ned så kan vi säga såhär:
  1. Är fattig student.
  2. Kan få en hel hög med inspiration till kommande c-uppsats. (hjälp!)
  3. Är rätt snäll och så.
  4. DET VORE JU SÅ HIMLA KUUUUL!

  SvaraRadera
 3. Bokmässan och bokmässans alla strålande seminarier, inspirerande ämnen, diskussioner om och med litteratur skulle utgöra min räddning ur boknördens tillknäppta och stundom allt för isolerade tillvaro; ensam med sina egna böcker, sina egna tankar, känslor och upplevelser av litteratur. Låt mig för en gångs skull vara en del av ett större sammanhang; låt mig få vara del av världens största och förmodligen bästa bokcirkel. Låt mig få möta andra fanatiker, leva och frodas under Svenska mässans himlavalv. Åtminstone för några få dagar av mitt liv.

  josefineek@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja vinna och åka och känna på vibbarna och drömma hur det skulle vara att vara en av de som håller i seminarierna istället för att lyssna. Min bok vann en manustävling och med lite tur och ett välvilligt förlag kanske jag nästa år är på på mässan i egenskap av författare istället för besökare - och jag lovar, då bjuder jag tillbaka!!

  lindholmhelen@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill vinna för att det är min födelsedag just den helgen och det skulle vara världens bästa födelsedagspresent!!!

  emma_e_boman@hotmail.com

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...