torsdag 27 september 2012

Dagen så här långt!

Inget blir som man tänkt sig. Är det inte så man säger. Men även om det inte blir som man tänkt sig så behöver inte det betyda till det sämre, utan ofta till det bättre! Jag njuter för fullt av mässan och har hunnit med tre seminarier och och en del monterbesök.  Bäst hittills har varit Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäcks seminarie om ungdomsböcker. Många bra tankar som jag håller med helt och fullt om. Läsning är för mig underhållning. Punkt. Vi behöver inte ha sensmoral i allt vi skriver för ungdomar, det håller jag med om. 

Nu har jag tagit en välbehövlig paus och ska göra mig redo för ännu en sväng på golvet innan nästa seminarie. Vi hörs senare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...