tisdag 25 september 2012

Bokmässan 2012 - nu är det nära!

Jag är så laddad och taggad. Så till den milda grad att mitt bloggande verkar ha låst sig helt. Men jag kommer igen imorgon. I övrigt så packar jag. Bekväma skor och kläder. Festliga skor och kläder. Tre böcker packades ner. Och packades upp igen. Efter rannsakan kom jag fram till att det räcker med den bok jag läser just nu. Jag lär ju inte bli utan böcker de närmaste dagarna precis. Kollar över mina dagsplaneringar bara för att lägga bort dem igen - det ger sig. Men torsdagen och fredagen är fulla av skolrelaterade seminarier och annat kompetensutvecklande. Och jag fick precis en personlig välkomsthälsning från Scandic Rubinen och Blogger´s Inn!

Och nu efter en ett par timmars jobb ska jag äta några bitar choklad och slötitta lite på tv. Sen sova. Det är en viktig dag imorgon!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får härliga dagar. Puss och kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hade verkligen härliga dagar!

   Radera
 2. Här är en till som är laddad! Hela torsdagen på mässgolvet och seminarier på fredagen fram tills tåget hem går. Blir toppen det här!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...