måndag 6 augusti 2012

TRE PÅ TRE - mina (potentiella) val

Jag har funderat och funderat på vilka böcker jag ska läsa i TRE PÅ TRE-utmaningen. Jag har kommit fram till fyra olika trios. Det ärde tre första i Lauren Kates Fallen-serie: Fallen, Torment och Passion
eller de tre första i Michael Grants Gone-serie: Övergivna, Hunger och Lögnereller Kepler-trilogineller Millennuim-trilogin.


Vilka tycker du jag ska läsa? Och glöm inte att anmäla dig till utmaningen!

11 kommentarer:

 1. Tycker verkligen du ska välja Kepler-trilogin, riktigt bra böcker! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört att de ska vara bra, de blir nog lästa i vilket fall som helst!

   Radera
 2. Oj, svårt val här. Själv har jag bara läst Millenium-trilogin och Keplers första. De var bra allihop kan jag trösta dig med :)

  SvaraRadera
 3. Har läst de 3 första i Fallen-serien och den är lite småseg måste jag erkänna, ingen direkt fartfylld handling. Det kommer små glimtar emellanåt som man önskar att det skulle finnas mer av. Trots det har jag 4:e boken hemma och ska läsa den.
  Jag skulle nog hellre rekommendera Millennium som jag tyckte var fantastisk!

  /Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har de två första i Fallen-serien hemma - därför vore det ett ekonomiskt bra val ;-) Millennium är jag inte jättepepp på om jag ska vara ärlig. Därför är det kanske ett bra tillfälle att få läst dem...

   Radera
 4. Jag röstar på Gone-serien, den blir jag mest nyfiken på! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ligger nog bäst till - jag har dem hemma som recex så det blir isåfall att slå två flugor i en smäll...!

   Radera
 5. Jag skulle säga första förslaget och vet att mamma hade bett dig satsa pp Kepler! (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, smaken är som baken ;-)

   Radera
  2. Jo, indeed. Ursäktar även för ev. stavfel. ^^

   (i efterhand)

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...