onsdag 4 juli 2012

Sommarläs-enkät

1. Bästa boken förra sommaren?
Lätt... Jellicoe Road. Alla kategorier. Men i övrigt många bra läs!

2. … och sommaren innan det?
Jane Fallons Foursome var jättebra.
3. Några lite nyare böcker som passar i hängmattan?
Böcker som man lätt tar sig igenom, det får inte vara för tungrott. Men varför inte min favorit Jellicoe Road, Lyckostigen, böcker av Sarah Dessen eller Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet.
4. Vad läser du mest på sommaren?
Jag läser inget speciellt på sommaren - jo kanske att det blir något lättsammare läsning och gärna mycket sommar och kärlek. Men genremässigt är det nog i stort sett samma året om: YA, crossovers etc.
5. Var läser du helst på sommaren?
På stranden med sand mellan tårna, på altanen i en solsäng eller fåtölj med ett välkylt glas (vin, öl eller cider - spelar ingen roll vilket) och i bilen på långresor i solnedgång.
6. Vad ser du framemot att läsa i sommar?
Ja mina läsplaner är ju storslagna och min lista på böcker att läsa i sommar heter duga. MEN  jag har läst massor (tycker jag) hittills och även om jag kommer längre och längre ifrån mina ordinarie läsplaner så har jag en massa bra böcker att se fram emot. Oavsett planerade läs, impulsläs från bokhyllan eller nyköp på vägen. Kommer bli en fantastisk lässommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...