måndag 9 juli 2012

GotlandsfyndSitter på Gotlandsbåten och försöker blogga med den för 70 kronor inköpta 3-timmarsinternetuppkopplingen. Det går fruktansvärt segt. Men det är iallafall bättre än mitt mobila via telefonen för det funkar inte alls. Jag ville egentligen bara säga hej och ge er en liten litterär uppdatering så här mitt i semesterresan. Jag har rensat loppisar på bokfynd och det här är vad jag har med mig hem. Alla utom Metallica-bion och Lapidus, som är nyköp från Konsum i Ljugarn till min man, är finfina begagnade exemplar. Totalt nio loppisböcker för det samantagna priset av 20 kronor. Det är vad jag kallar fynd!

Jahapp det var bara det jag ville. Vi hörs!

3 kommentarer:

  1. Helt underbart. Har själv 11 olästa, nyss loppisshoppade pocketböcker, som bara väntar på att jag ska ha semester. Klem

    SvaraRadera
  2. Falling Man är en underbar bok!

    SvaraRadera
  3. Härligt att hitta billiga böcker. Jag har också köpt Metallica och Livet Deluuxe nyligen!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...