lördag 30 juni 2012

Tips i Skriva


Jag fick förmånen att läsa nummer 5 av tidningen Skriva via Booked och jag hade höga förhoppningar. Jag köpte i vintras ett nummer av tidningen men hade nog inte tid att riktigt ta mig till den. Men nu är jag fast. En välfylld tidning med många tips när det kommer till att skriva olika slags litteratur, och i detta numret en speciell deckarskola. Extra mycket uppskattade jag Majgull Axelsdons egna tips och som direkt fick fart på min egna romanidé.

Tidningen Skriva uppfyller alla mina förväntningar och krav och jag kommer att teckna prenumeration pronto!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...