fredag 29 juni 2012

Bokbloggsjerka 29/6-2/7: Vilken bok läser du just nu?

Det är dags att jag hänger på Annikas bokbloggsjerka igen och frågan denna veckan är:

Vilken bok läser du just nu?

Just nu läser jag faktiskt tre böcker. Slalomläsning på hög nivå. Det är Kjell Westös Gå inte ensam ut i natten som jag läser i min litterära semesterresa och i den nordiska utmaningen. Det går sådär, jag kommer inte riktigt in i den. Jag ger den visserligen kanske inte en ärlig chans så jag får nog göra det tror jag. Den andra boken är Mitt liv som bok av Paul Desalmand. En underbar liten bok som alla bokälskare måste läsa! Tills sist ett recex som ramlade ner i lådan idag, Kan du inte bara vara pinsamt tyst av Tomas Kindenberg och som jag slängde mig över direkt. Den ser ut som en liten, liten coffee table book och är annorlunda både till utseende och innehåll. Annorlunda bra.

8 kommentarer:

 1. Skön titel, Kan du inte bara vara pinsamt tyst. Låter som en annorlunda bok.

  SvaraRadera
 2. Kjell Westö är en favorit hos mig! Jag har läst hela Helsingforskvartetten och förundras över den vackra finslandssvenskan.

  SvaraRadera
 3. Kjell är den enda jag hört talas om av den här trion. Pinsamt tyst ... låter trevlig.

  SvaraRadera
 4. Jag har nog faktiskt inte hört talas om en enda av de här tre. Nu blir jag lite pinsamt tyst :)

  SvaraRadera
 5. Det är jobbigt när man inte kommer in i böcker som man vill läsa. Jag brukar själv tvinga mig igenom sådana böcker, tror jag är för envis ;)

  SvaraRadera
 6. Var tre helt nya böcker för mig också :)

  SvaraRadera
 7. Just nu läser jag första Narnia boken men den går lite segt och så har jag fastnat i en annan bok som jag inte vill lägga ifrån mig trots att den är skrivet på talspråk nämligen Blodröd Väg den första boken i Dustland serien.

  SvaraRadera
 8. Mitt liv som bok ska jag minsann lägga vantarna på - bara titeln är ju ett måste i bokhyllan :D

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...