måndag 28 maj 2012

Jag ligger inte i fas. That´s May for you people!

Jag tror att nästan varenda lärare kan känna igen sig i att slutet av april, hela maj och början på juni passerar som i en dimma. En dimma som består av omdömen, betyg, rättningar och avslutningar. Men också i stressen att hinna med familj, börja fixa i trädgården, sju+ födelsedagar och pollenallergi. Och mitt i allt detta försöker jag läsa och skriva om det jag läser, hålla mig ajour med bokmässan och fixa ihop tusen andra intressanta inlägg som aldrig får se dagens ljus ändå.

Men jag står ut. Nu kan man verkligen börja räkna ner och det händer en hel del roliga grejer framöver! Jag biter ihop och tänker att skriva recensioner kan jag göra i sommar. Och lite läst blir det ju ändå, hittills i maj har det ändå blivit 7 lästa böcker trots allt annat som händer. Och ni som kikar in här regelbundet ser ju ändå att jag lyckas peta in ett inlägg här och var. Nöjesläsningen går ok men måste-läsningen som t.ex. periodens bokcirkelbok, går desto sämre.

Nu hägrar semestern och då ska jag komma tillbaka med all min kraft. Fram tills dess kan det bli lite spridda skurar här inne...

1 kommentar:

  1. Ja fy katten. Våren är underbar på många sätt, men hjälp vad stressig. Har också en massa födelsedagar och pollen att tampas med förutom det vanliga lärarköret. Men hey, snart är det sommar!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...