fredag 25 maj 2012

Höstens hetaste fantasynyheter


Styxx är som bekant ett av mina favoritförlag. De ger ut fantastiskt bra och snygg litteratur. De har redan börjat läska med höstens utgivning och det är tre böcker som verkligen intresserar mig. Först ut i augusti är Nene Ormes andra bok Särskild, uppföljaren till Udda verklighet. Jag har inte läst Nenes första bok än men den står i hyllan och väntar och lagom tills Särskild kommer ut ska den vara utläst!

I september kommer tredje boken på svenska av Rachel Caine, Midnattsgränden. The queen of cliffhanger-endings tar i den här boken vid där tvåan slutade och jag är definitivt sugen på att veta hur det kommer att gå för Claire och vampyrerna i Morganville. Och omslaget... påminner inte killen lite om Edward (Rob Pattinson)? Iallafall näsan och neråt... Eller?

Oktobers höjdpunkt blir definitivt Chanslös av Gail Carriger, uppföljaren till Själlös. Jag gillade verkligen Själlös och lovar er en recension i helgen och ser fram emot att läsa mer om Alexia Maccon née Tarabotti och hennes Lord och det steampunkiga London som Carriger beskriver.

Det ser med andra ord ut som ännu en Styxxig termin för min del!

1 kommentar:

  1. Åh, ser också fram emot Chanslös och vampyrerna! Har inte läst Udda verklighet, men jag kanske borde?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...