torsdag 5 april 2012

Bok som får plats i påskägget - tävlingsdags!

Fina Pocketförlaget som ger ut böcker i excessformat (ny favorit från min sida) har skickat mig ett excesskit som jag tänkte att någon av er kan få i påskägget. Kitet består av Carolina Gynnings bok Laura - flickan från havet, självklart i excessutgåva. Med i paketet ligger också ett snyggt fodral som skyddar boken i väskan och två smarta excessbokmärken. Kanske något gottigott också...


Så om du vill ha en chans att få det här fina excesskitet så lämnar du helt enkelt bara en kommentar till det här inlägget. Vill du ha extra stor chans att vinna så kan du: 1) länka och tipsa i din egen blogg, 2) länka och tipsa på Facebook, 3) länka och tipsa på Twitter. Totalt kan du alltså få hela 4 lotter med ditt namn på. Tävlingen avslutas klockan 12.00 på Påskafton och lagom till påskbuffén på eftermiddagen får ni veta vem som vunnit. Lycka till!

9 kommentarer:

 1. Jag vill absolut vara med så 1 lott till mig, tack :)

  SvaraRadera
 2. Kul med tävling och jag är ju lite nyfiken på formatet, men inte på boken...

  SvaraRadera
 3. Sandra Pettersson6 april 2012 kl. 10:38

  Jag är med!

  sandralarsson73@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med och tävlar! Ett inlägg på min blogg dyker upp strax! :) glad påsk! www.underbarabocker.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med! Jag twittrar om det också :)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad kul, jag vill vara med! :)
  Twittrar om det här: https://twitter.com/#!/HaveYouReadThis/status/188243153189478402

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...